Finnsementti

SuperPlussementti - Katseenkestäviin betonituotteisiin

Olemme tuoneet markkinoille ympäristötuotteisiin tarkoitetun SuperPlussementin. Sen ominaisuudet ovat parhaimmillaan pihakivissä ja muissa näkyviin jäävissä betonituotteissa. Superplussalla on hyvä alku- ja loppulujuus, pieni vedenimu eikä sillä tehdyissä betonituotteissa esiinny alkalihärmettä. Superplussan avulla saadaan erittäin hyvälaatuiset ja vettä hylkivät pinnat ympäristöbetonituotteisiin.

SuperPlussementin ominaisuudet ovat parhaimmillaan pihakivissä ja muissa näkyviin jäävissä betonituotteissa, kuten elementtisovelluksissa. 

SuperPlus on jo toinen Finnsementin uutuustuote lyhyen ajan sisällä. Sekä SuperPlus että vuonna 2010 lanseerattu Plussementti ovat muita sementtejä selvästi ympäristöystävällisempiä.

Tutustu tarkemmin SuperPlussan teknisiin ominaisuuksiin >>

Ota yhteyttä myyntiimme >>

  Härmeetön pinta muun muassa kivetyksiin
SuperPlussa sopii myös elementtisovelluksiin (kuva viitteellinen)

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita.

HAKU | SIVUKARTTA | TIETOSUOJA

Finnsementti Oy
PL 115
Lars Sonckin kaari 16
02601 ESPOO
puh. 0201 206 200
info@finnsementti.fi