Finnsementti

Kivirouheet

Kivirouheet on värinsä perusteella lajiteltua luonnonkiviainesta, jota käytetään pääasiassa julkisivuelementeissä betonin kiviaineksena: pesubetonissa, hiotuissa, hiekkapuhalletuissa, happopestyissä ja puhdasvalupinnoissa. Myös lattioiden ja portaiden mosaiikkibetoni valmistetaan kivirouheita kiviaineksena käyttäen. Lisäksi monet pihakivet saavat luonnollisen ilmeensä kivirouhepinnastaan. Kivirouheita käytetään myös sellaisenaan erikoiskiviaineksena pihoilla, teillä ja sisustuksessa.

Kivirouheet täyttävät betonin kiviaineksille asetetut vaatimukset. Rakeiden kuutiomaisuuden ansiosta valmis rouhebetonipinta on tiivis, tasainen ja helppohoitoinen.

Kivirouheet

Betonipintaopas

Lisäksi luonnon kivirouheet antavat betonipinnalle luonnollisen ja tasaisen värin, joka säilyy.

Kivirouhevalikoimastamme löytyy paljon kauniita värivaihtoehtoja mistä valita. Tarvittaessa toimitamme myös erikoiskivilaatuja asiakkaan toiveiden mukaan.

Kivirouheet

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita.

HAKU | SIVUKARTTA | TIETOSUOJA

Finnsementti Oy
PL 115
Lars Sonckin kaari 16
02601 ESPOO
puh. 0201 206 200
info@finnsementti.fi