Finnsementti

Laatu

LaatuKivirouheemme ovat aina väriltään ja raekooltaan mahdollisimman tasalaatuisia. Kaikki luonnonkivirouheemme murskataan joko muotomurskaimella tai iskupalkkimurskaimella, jolloin jokaisesta kivirakeesta tulee kuutiomainen. Rakeiden kuutiomaisuuden ansiosta valmis rouhebetonipinta on tiivis ja tasainen, eikä se kaipaa jatkuvaa pesua ja puhdistusta.

Kivirouheet täyttävät betonin kiviaineksille asetetut vaatimukset. Tutkimme ja testaamme rouheita jatkuvasti myös yhdessä sementtiemme ja lisäaineidemme kanssa. Näin asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että Finnsementin tuotteilla rouhebetonista tulee aina mahdollisimman korkealaatuista.

Inspecta Sertifiointi Oy valvoo kivirouheiden laadunvalvontaa ja on myöntänyt kiviainestuotannoille todistuksen tehtaan sisäisestä laadunvalvonnasta. Kivirouheet ovat lisäksi CE-merkittyjä ja täyttävät standardin SFS-EN12620 vaatimukset.

ISO 9001   ISO 14001

  

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita.

HAKU | SIVUKARTTA | TIETOSUOJA

Finnsementti Oy
PL 115
Lars Sonckin kaari 16
02601 ESPOO
puh. 0201 206 200
info@finnsementti.fi