Finnsementti

PARMIX-lisäaineet

Betonia voi valmistaa yksinkertaisimmillaan sementistä, kiviaineksesta ja vedestä. Betonin erilaisilla käyttökohteilla on usein kuitenkin omat erityisvaatimuksensa, joita tällainen perusbetoni ei täytä.

Finnsementin lisäaineiden avulla betonimassan ja kovettuneen betonin ominaisuudet saadaan muokattua paremmin käyttötarkoitukseensa soveltuviksi. Jo pienillä lisäaineannostuksilla betonista saadaan teknisesti ja taloudellisesti parempaa.

NOTKISTIMET

HUOKOSTIMET

MUUT LISÄAINEET

ÄSSÄ-PARMIXVOIMA-PARMIX

VARMA-PARMIXVARIO-PARMIX

VB-PARMIXSOLA-PARMIX

PARMIX-100

SAITTI-PARMIX

ILMA-PARMIX

AIRMIX-PARMIX

JARRU-PARMIX

UPPO-PARMIX

PARMIX STABILAATTORI

Lisäaineilla saadaan mm. seuraavia etuja:

  • betonin työstettävyys paranee ja valaminen vaatii vähemmän työtä, kun betonista saadaan notkeampaa.
  • betonin lujuus kasvaa ja säilyvyys paranee, kun betonin vesimäärää voidaan pienentää.
  • betonin työstettävyys aikaa voidaan pidentää.
  • betonista voidaan tehdä pakkasenkestävää , jolloin se kestää toistuvaa sulamista ja jäätymistä kosteissa olosuhteissa.
  • betonin koossapysyvyys paranee

Lisäaineemme on kehitetty toimimaan suomalaisissa olosuhteissa erityisesti suomalaisten sementtien kanssa. Aktiivinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa takaa toimivat tuotteet ja asiantuntevan palvelun.

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita.

HAKU | SIVUKARTTA | TIETOSUOJA

Finnsementti Oy
PL 115
Lars Sonckin kaari 16
02601 ESPOO
puh. 0201 206 200
info@finnsementti.fi