Finnsementti

Pigmentit

Ferroxon-pigmenteillä saadaan betoniin ja laasteihin väriä. Sideaineena voi olla sementti tai kalkki. Jauhemaisina aineina ne soveltuvat myös kuivatuotteisiin. Pigmentit ovat pääosin rautaoksidipohjaisia ja säilyttävät hyvin värinsä betonissa tai laastissa.

Pigmenteille löytyy useita käyttökohteita. Pigmenttejä käytetään erilaisten ympäristötuotteiden, pihakivien, pihalaattojen ja betonisten pihakalusteiden valmistuksessa. Teollisuushallien ja varastojen tavalliset harmaat betonilattiat saadaan värikkäiksi käyttämällä pigmenttejä pintavalussa. Näyttävät betonijulkisivut ovat usein rouhebetonia, joissa väriä tuovat eriväriset kivirouheet sekä pigmenteillä värjätty taustamassa.

Pigmentit

Värikartta

Pigmentit
Ferroxon

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita.

HAKU | SIVUKARTTA | TIETOSUOJA

Finnsementti Oy
PL 115
Lars Sonckin kaari 16
02601 ESPOO
puh. 0201 206 200
info@finnsementti.fi