Finnsementti

Pintahidastimet

Pintahidastimia käytetään pesubetonin valmistuksessa. Pesubetonitekniikalla betonijulkisivuista saadaan näyttäviä ja kauniita. Erilaiset pintahidastimien pesusyvyydet yhdessä erilaisten kivirouhe-, sementti- ja pigmenttivaihtoehtojen kanssa tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia vaihdella betonin ilmettä, pintarakennetta, kuviointia ja väriä.

Pintahidastin levitetään muottiin, jolloin se hidastaa betonin pintakerroksen kovettumista valitulta syvyydeltä. Kun hidastettu sementtiliimakerros pestään pois kovettuneen elementin pinnasta, saadaan esiin puhdas ja tasainen rouhebetonipinta.

Pintahidastimet

Pesubetonipinta on luja, säänkestävä ja vaatii vain vähän huoltoa. Luonnon kivirouheet pinnassa antavat pesubetonille luonnollisen ja tasaisen värin, joka säilyy. Pinnan karkea rakenne vähentää sateen aiheuttamien valumajälkien muodostumista ja pesubetonipinta ikääntyy tasaisesti.

Valitse pintahidastin käyttötarpeittesi mukaan.

Pintahidastimet
Water-Cote
Pesusyvyydet 3-4 mm ja 5-6 mm, ilman QD-muotin irrotinta
Heat-Cote
Lämmönkestävä, pesusyvyydet 2-3 mm, 3-4 mm, 5-6 mm,  QD:n kanssa
Mini ETCH Oil
Hidastinöljy, ohut pesu
Mini-Cote
1mm:n hienopesuun, QD:n kanssa
One-Cote
Pesusyvyydet < 1mm, 1mm, 2-3mm, 3-4mm, 5-6mm, ilman QD-muotin irrotinta
QD
Muotin irrotusaine

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita.

HAKU | SIVUKARTTA | TIETOSUOJA

Finnsementti Oy
PL 115
Lars Sonckin kaari 16
02601 ESPOO
puh. 0201 206 200
info@finnsementti.fi