Finnsementti

Investointi Suomeen on ympäristöteko

Investoimme uusimpaan tekniikkaan ja samalla työturvallisuuteen

Investoimme uusimpaan tekniikkaan ja samalla työturvallisuuteen

Sementtiteollisuuden kilpailukyky tulee säilyttää, jotta tuotanto pysyisi Euroopassa ja Suomessa. Se on myös ympäristöteko.

Niin eurooppalaisen kuin kotimaisenkin sementtiteollisuuden tulevaisuuden kannalta on erittäin tärkeää ottaa lainsäädännössä huomioon teollisuuden kilpailukyvyn säilyttäminen.

Lainsäädännön liian nopea ja yksipuolinen kiristäminen heikentää teollisuuden toimintaedellytyksiä ja saattaa ajaa eurooppalaisen sementtiteollisuuden ahdinkoon. Silloin tuotanto siirretään pois Euroopasta alueille, joissa lainsäädäntö on sallivampaa. Sen myötä taloutemme selkäranka heikkenisi, työttömyys lisääntyisi ja ympäristö- ja ilmasto-ongelmat pahenisivat.

Sementtiteollisuuden investoinnit Euroopassa ja Suomessa ovat myös ympäristöteko. Lainsäädäntömme turvaa jo nyt tehokkaat ja ympäristöystävälliset sementin tuotantolaitokset.

Finnsementti on investoinut viimeisen kymmenen vuoden aikana Suomeen 122 miljoonaa euroa. Sementtiteollisuus työllistää Suomessa suoraan reilut 200 työntekijää ja välillisesti useita satoja lisää.

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita.

HAKU | SIVUKARTTA | TIETOSUOJA

Finnsementti Oy
PL 115
Lars Sonckin kaari 16
02601 ESPOO
puh. 0201 206 200
info@finnsementti.fi