Finnsementti

Tekninen neuvonta

Vuorovaikutteinen tekninen yhteistyö asiakkaan kanssa on tärkeä osa Finnsementin toimintaa. Haluamme vaikuttaa positiivisesti asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen ja opastamme ammattitaidolla asiakkaita korkealaatuisten, turvallisten ja säilyvien betonirakenteiden ja tuotteiden teossa.

Teknisen neuvonnan yhteystiedot

Tekninen neuvonta

Yhteistyö asiakkaan kanssa

Asiakkaiden kanssa yhteistyössä tehdyt työt antavat lisäarvoa tuotekehitystyölle ja asiakkaidemme mielipiteet ja kokemukset ovat merkityksellisiä parantaessamme sementti-ja betoniteollisuuden valmiuksia tulevaisuuden haasteisiin.

Laatuinfo

Tekninen neuvonta tiedottaa asiakkaille viikoittain sementin viimeisimmistä laadunvalvontatuloksista lähettämällä laatuinfon. Laatuinfon voit lukea Asiakasfoorumissa.

Betometri-palvelu

Arvioimme Betometri-ohjelmalla betonin lujuuden ja lämmönkehityksen asiakkaan antamien resepti- ja valutietojen mukaan.

Asiakasfoorumi

Asiakasfoorumi tarjoaa ajankohtaista tuote- ja betonitietoa rekisteröityneille asiakkaille. Asiakasfoorumiin pääset kirjautumaan tunnukset tilattuasi.

Koulutustilaisuudet

Finnsementti palvelee asiakkaitaan järjestämällä koulutuksia, jotka on mahdollista suunnitella asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Vuosittain järjestetään myös alan ammattilaisten seminaaritilaisuus Valutalkoot.

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita.

HAKU | SIVUKARTTA | TIETOSUOJA

Finnsementti Oy
PL 115
Lars Sonckin kaari 16
02601 ESPOO
puh. 0201 206 200
info@finnsementti.fi