Finnsementti

Työturvallisuus

TyöturvallisuusPanostamme työturvallisuuteen. Haluamme olla Suomen paras työturvallisuudessa rakennusteollisuudessa. Tavoitteemme on nolla tapaturmaa ja pyrimme siihen järjestelmällisellä työllä työturvallisuuden puolesta.

Työtapaturmien ehkäisyssä mm. turvallisuushavainnot ja turvallisuuskoulutus ovat tärkeässä asemassa.

Kuolemantapausten estäminen on työturvallisuustyön ensimmäinen perustavoite. Oman henkilökunnan lisäksi kampanjoimme myös urakoitsijoiden työturvallisuuden puolesta voimakkaasti. Haluamme pienentää urakoitsijoiden tapaturmataajuuden samalle tasolle oman henkilöstön kanssa.

Työturvallisuusajattelumme peruspilarit
  • Varmistamme, että henkilökunta ja urakoitsijat noudattavat ja toimivat lain ja yrityspolitiikkamme edellyttämien työturvallisuusohjeiden mukaisesti kaikissa tilanteissa.
  • Varmistamme, että yrityksemme on turvallinen ja terveellinen työpaikka henkilökunnalle ja urakoitsijoille sekä huolehdimme kaikkien toimipaikoillamme vierailevien henkilöiden riittävästä turvallisuudesta.

Finnsementti on ainoa suomalainen sementinvalmistaja. Meillä on 100 vuoden kokemus sementin valmistuksesta. Finnsementti on tasalaatuisen sementin valmistuksen osaaja, teollisuudenalan kotimainen työllistäjä ja vaikuttaja. Valtaosa Suomen sementintarjonnasta tuotetaan Finnsementin Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Sementin lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia betonin seos- ja lisäaineita sekä kivirouheita.

HAKU | SIVUKARTTA | TIETOSUOJA

Finnsementti Oy
PL 115
Lars Sonckin kaari 16
02601 ESPOO
puh. 0201 206 200
info@finnsementti.fi